Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nieuwe gezinsfoto siert kerstkaart van William en Kate

10 december 2021 · Leestijd 2 min

Prins William en zijn vrouw Catherine hebben hun jaarlijkse kerstkaart gedeeld op Instagram. Op het plaatje staat het stel met hun kinderen George (8), Charlotte (6) en Louis (3).

Gezinsfoto_William_en_Catherine.jpg

"We zijn verheugd dat we deze nieuwe foto van de familie kunnen delen die op onze kerstkaart staat", schrijft het stel bij de foto.

De foto van het gezin werd gemaakt tijdens een vakantie in Jordanië, zo meldt het Britse hof. Het land is erg speciaal voor Catherine en William. De hertogin van Cambridge woonde er als kind twee jaar, omdat haar vader daar een baan had. Prins William bracht in 2018 een bezoek aan het land.

Scroll verder om ook de kerstkaart van Charles en Camilla te bekijken.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Ook prins Charles en zijn vrouw Camilla hebben vrijdag hun kerstkaart voor dit jaar gedeeld. "Nu het aftellen naar Kerstmis begint, delen we vandaag de officiële kerstkaart van dit jaar", schrijft het stel onder een foto van het kaartje in de kerstboom. Daarop helpt Charles zijn vrouw bij het opzetten van haar mondkapje. Zelf draagt hij er ook eentje. Naast de foto staat een kerstwens waarin ze iedereen fijne feestdagen wensen.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--