Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nóg een nieuwe klus in de VS voor prins Harry

24 maart 2021 · Leestijd 2 min

Prins Harry heeft in de Verenigde Staten weer een nieuwe klus te pakken. De prins, die sinds zijn stap terug bij het Britse koningshuis met zijn gezin in de VS woont, is betrokken bij een nieuw onderzoek naar desinformatie in Amerika op het internet en in de media, meldt CNN.

Harry wordt een van de vijftien commissarissen van de Commission on Information Disorder van het Aspen Institute, een organisatie die zich bezighoudt met humanitaire studies. In zijn parttime rol zal de prins, die vaker zijn zorgen heeft geuit over onjuiste informatie in de media en online, bij vergaderingen aanwezig zijn. Wat Harry verder zal doen en welke vergoeding er tegenover staat, is niet bekendgemaakt.

Met de zes maanden durende studie moet het probleem van desinformatie in kaart worden gebracht. Het instituut begint volgende maand met het onderzoek en hoopt na anderhalve maand de eerste uitkomsten te kunnen delen.

De agenda van Harry begint steeds voller te worden. Dinsdag werd bekend dat de prins ook aan de slag gaat voor een start-up die gespecialiseerd is in coaching en geestelijke gezondheid.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--