Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Oeps! Queen stuurt de verkeerde felicitatiekaart

30 september 2020 · Leestijd 2 min

Ook in Buckingham Palace gaan er soms dingen fout. Dat bleek toen het Canadese echtpaar Hennie en Gerald Cook van koningin Elizabeth een felicitatie ontvingen ter gelegenheid van hun diamanten huwelijk. De Queen, als koningin van Canada, stuurde warme gelukwensen, maar richtte zich daarbij tot Robert en Audrey Cook.

Kwestie van de verkeerde fotokaart in de verkeerde envelop, want daarop was de adressering aan het echtpaar uit Prince George in Brits Columbia wel correct. "We moesten er eigenlijk erg om lachen. Dat maakt de kaart nog unieker", aldus Hennie Cook in het ontbijtprogramma van de Canadese televisiezender CBC.

Ze plaatsen een afbeelding van de kaart en een korte uitleg op Facebook in de hoop dat het zou worden opgepikt en op die manier wellicht ook Robert en Audrey Cook zou bereiken, die wellicht de voor Hennie en Gerald bestemde koninklijke felicitatie hebben ontvangen.

Het kantoor van de Canadese gouverneur-generaal, waar de fout gemaakt zal zijn, heeft laten weten dat een correcte kaart inmiddels onderweg is. "Dit maakt deze trouwdag onvergetelijk", aldus het echtpaar, en met een knipoog: "De koningin wordt natuurlijk ook een jaartje ouder. Iedereen kan weleens een fout maken."

De weergave van deze post vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--