Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Oeps! Wat doet Catherine nu?

6 maart 2020 · Leestijd 2 min

Prins William en zijn vrouw Catherine hebben donderdag hun officiële bezoek aan Ierland op sportieve wijze afgesloten. Het duo nam tijdens de derde en laatste dag van het bezoek ook de tijd om een potje hurling te spelen, een Ierse teamsport die gespeeld wordt met sticks en een bal.

De hertog en hertogin van Cambridge gingen de sportieve uitdaging aan en sloegen beiden een balletje. Dat leverde een aantal leuke kiekjes op van Catherine.

Lees verder onder de foto's.

Het paar bezocht eerder op de dag ook een evenement in een restaurant in het Ierse Galway. Daar leerden William en Catherine over de rol van kunst en cultuur in Ierland. Tijdens het evenement liet de 37-jarige prins zien dat hij - als echtgenoot, vader en hertog van Cambridge - ook letterlijk alle ballen hoog kan houden.

De prins besloot met drie ballen te jongleren en dat ging hem goed af. Toen hij nog een bal toevoegde aan zijn jongleershow, verliep dat wat minder vlekkeloos. Alle ballen vielen direct op de grond. "Ik houd het maar bij drie", lachte William.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--