Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Oranjes hoeven niet te bibberen bij fotosessie

25 februari 2019 · Leestijd 2 min

De koninklijke familie is dit weekeinde weer neergestreken in het chique Oostenrijkse skioord Lech. Maandagochtend was het weer tijd voor het traditionele fotomoment. Daaraan namen dit jaar naast het koninklijk gezin ook prinses Beatrix en het gezin van prins Constantijn deel.

Op een zonovergoten piste poseerde de koninklijke familie geduldig voor de toegestroomde pers. In tegenstelling tot vorig jaar toen het ijzig koud was op de Rüfikopf waren de temperaturen nu meer dan aangenaam.

Het was alweer een aantal jaren geleden dat de Oranjes in zo'n grote samenstelling deelnamen aan de ontmoeting met de Nederlandse en internationale media. De afgelopen twee jaar poseerde alleen de koning met zijn gezin.

De fotosessie is de 'prijs' die de Oranjes 'betalen' om tijdens de rest van het verblijf in het Oostenrijkse wintersportoord verlost te worden van opdringerige media. Wie aan de sessie deelneemt, belooft de familie verder met rust te laten. Het is een afspraak die inmiddels al meer dan 15 jaar goed blijkt te werken.

Bekijk hier meer foto's

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--