Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Het ouderlijk huis van déze royal is te huur

3 oktober 2023 · Leestijd 2 min

Het is sinds kort mogelijk om een overnachting te boeken in het ouderlijk huis van prinses Diana. Haar broer, Charles Spencer, heeft het huis te huur gezet op de verhuursite Elysian Estates: een luxe Airbnb-achtige website.

Het landgoed Althorp in Northamptonshire heeft ruimte voor 72 gasten. Het is ook mogelijk om medewerkers in te huren, zoals bedienden, chefs en een pianist. Hoe duur het is om er te overnachten is niet bekend, maar via een formulier op de website van Elysian Estates kan de verhuur worden aangevraagd. 

Graf van Diana

De Britse krant de Mirror schrijft dat het onwaarschijnlijk is dat de gasten dichtbij het graf van Diana kunnen komen. Diana ligt begraven op het eilandje in het Oval Lake van het landgoed. Het graf van de prinses wordt niet vermeld in de lijst met faciliteiten, wat betekent dat het niet toegankelijk is voor de gasten. Gasten kunnen wel naar het graf kijken vanaf de kant. 

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Spectaculaire locatie

Op de website van de verhuurder staat vermeld dat Althorp een van de meest spectaculaire, luxueuze en exclusieve locaties in het Verenigd Koninkrijk is. "Verblijven op Althorp betekent dat je deel uitmaakt van de geweldige geschiedenis van dit prachtige pand, bekend om zijn discrete maar fantastische gastvrijheid voor gasten, inclusief koninklijke- en aristocratische families sinds 1508." En daar blijft het niet bij. "Althorp biedt een onvergetelijke setting voor het organiseren van bijzondere gelegenheden, een voortreffelijke keuken en een prachtig gevoel voor geschiedenis, gecombineerd met de luxe uit de 21e eeuw." 

Wil je binnenkijken in Althorp? Dat kan op de website van de verhuurder.

Open voor publiek

Geen geld voor een overnachting in Althorp, maar lijkt het je leuk om toch een kijkje te nemen? Het landgoed van de familie van Diana is ook open voor dagjesmensen, maar enkel in de maanden juli en augustus.

Foto: @althorphouse

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--