Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Paleis deelt update herstel prinses Charlène

27 januari 2022 · Leestijd 2 min

Prinses Charlène van Monaco herstelt goed van onder andere de keel-, neus- en oorinfectie waaraan ze in het afgelopen jaar meermaals is geopereerd. Toch is ze donderdag niet aanwezig bij de jaarlijkse viering van heilige Devota, dat meldt het paleis van Monaco donderdag in een officiële verklaring.

"Het herstel van Hare Doorluchtige Hoogheid prinses Charlène verloopt momenteel bevredigend en zeer bemoedigend", luidt de verklaring van het paleis. "Omdat het herstel evenals de follow-up voor tandheelkundige zorg nog enkele weken zal duren, zal de prinses de festiviteiten rondom de verering van de heilige Devota dit jaar helaas niet kunnen bijwonen."

Lees verder onder de foto's.

Eerder werd al bekend dat Charlène momenteel in een niet nader genoemde kliniek in Monaco verblijft om te herstellen van de infecties alsook vermoeidheidsklachten. Als gevolg van complicaties van de voornoemde infecties verbleef ze vorig jaar zo'n zeven maanden in haar thuisland Zuid-Afrika. 

Het paleis verwacht dat Charlène zich over enkele weken weer bij haar man prins Albert en kinderen prinses Gabriella en prins Jacques zal voegen. "Zodra haar gezondheid het toelaat, zal de prinses met vreugde weer gezellige momenten met hen delen", meldt het paleis.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--