Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Paleis Noordeinde op Koningsdag omgetoverd tot radiostation

23 april 2021 · Leestijd 2 min

Qmusic zendt op Koningsdag uit vanaf Paleis Noordeinde. Daar treden die dag ook The Streamers op voor de Koninklijke familie. Dj's Menno Barreveld, Wim van Helden, Kai Merckx en Domien Verschuuren ontvangen de hele dag leden van The Streamers voor interviews en liveoptredens.

De programmering begint om 11.00 uur. De eerste die live optreedt is Miss Montreal. Verder komen onder anderen Davina Michelle, Thomas Acda, Paul de Munnik, Typhoon, Maan, Nick Schilder, Suzan & Freek en Rolf Sanchez.

Domien Verschuuren doet de hele dag verslag van alle activiteiten rondom het paleis. Daar mogen vanwege de coronamaatregelen geen bezoekers bij zijn.

Armin en Duncan

Armin van Buuren en Duncan Laurence zijn op Koningsdag de gastartiesten van The Streamers. De dj en songfestivalwinnaar treden met de supergroep op bij Paleis Noordeinde.

Armin en Duncan zijn geen onbekende gezichten voor de Oranjes. Zo trad de dj op bij de inhuldiging van koning Willem-Alexander in 2013 en werd Duncan na het winnen van het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv in 2019 uitgenodigd voor de jaarlijkse uitblinkerslunch op het paleis.

Armin kijkt uit naar het optreden op Koningsdag. "Ik heb natuurlijk ook gezien wat The Streamers in korte tijd hebben losgemaakt in Nederland en ben dan ook vereerd dat de band mij heeft uitgenodigd. Samen met deze artiesten Koningsdag afsluiten op Paleis Noordeinde is natuurlijk iets waar je bij wil zijn. We gaan een klein beetje muziekgeschiedenis schrijven", aldus de dj.

Willem-Alexander en zijn gezin, die 27 april aftrappen in Eindhoven, zullen in ieder geval bij de repetities van de groep aanwezig zijn. De livestream van het concert is gratis.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--