Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Pats Boem! Na Filip wil heel vlaanderen drumles van Gino

28 juli 2022 · Leestijd 2 min

De Vlaamse drummer Gino Kesteloot krijgt de ene na de andere aanvraag sinds hij koning Filip een drumlesje heeft gegeven. De Belgische koning nam tijdens de nationale feestdag even plaats achter het instrument van Kortrijk Drumt en dat inspireerde meer mensen.

Kortrijk Drumt trad op tijdens de nationale feestdag op 21 juli. Op die dag zijn alle Belgen vrij en vinden allerlei feestelijke activiteiten plaats. "We gaan nu elk jaar gevraagd worden voor de nationale feestdag. Het is een verlenging voor het leven", zegt Kesteloot tegen Het Laatste Nieuws. "Op 21 juli 2023 krijgen we alvast een nóg betere plaats in Brussel, voor een nog grotere show. Er komt geen einde aan."

Kesteloot vond het erg bijzonder dat hij Filip een drumles mocht geven, zo vertelt hij. "Filip gaf mij zélf een hand, waarna ik zijn schouder vastnam om hem naar het drumstel te begeleiden, zodat de koning niet over kabels zou struikelen. We lachten samen, precies alsof we elkaar al jaren kennen." Aan het einde kreeg de koning de drumstokjes als aandenken mee naar huis.

Filip Drummen Belgisch Hof 1

Na afloop van het optreden en het muzikale lesje werd de drummer zelfs nog even gebeld door het Belgische hof, "met de mededeling dat koning Filip gelukkig is met wat hij deed. Hij vond het schitterend."

ANP/BELGIAN ROYAL PALACE

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--