Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Plukken maar! Estelle en Oscar oogsten fruit op Zweeds eiland

15 oktober 2022 · Leestijd 2 min

Het is oogsttijd in Zweden. Ook prinses Estelle en prins Oscar hebben tijdens deze drukke tijd de handen uit de mouwen gestoken. Op het Zweedse eiland Öland hielpen de kinderen van kroonprinses Victoria en prins Daniel een handje bij het plukken van appels en peren.

Het Zweedse hof deelt op Instagram twee leuke foto's van de 10-jarige Estelle, die hulp krijgt van haar broertje Oscar (6). De kiekjes zijn gemaakt door hun moeder. Het kroonprinselijk paar heeft een vakantieverblijf op Öland.

Lees verder onder de foto's.

prinses-Estelle-plukken-appels-en_peren
prinses-Estelle-en-prins-Oscar-plukken-appels

De afgelopen dagen waren kroonprinses Victoria en prins Daniel nog in touw vanwege het staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Zweden. Bij de start van het bezoek was ook prinses Estelle van de partij. Ze gaf acte de présence tijdens het officiële fotomoment.

Koning Willem-Alexander, die peetvader van Estelle is, zei dat hij "zijn peetkind" naast hem op de foto wilde. "Wij koesteren de vriendschap die al zo lang tussen onze families wordt gevoeld en die van generatie op generatie wordt doorgegeven", sloot hij af.

221011_statsbesök Nederländerna_foto_Sara_Friberg_Kungl_Hovstaterna (1)
Officieel-fotomoment-royals-staatsbezoek-Zweden

Foto's: Kungahuset

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--