Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Podcast van Harry en Meghan in top 10

31 december 2020 · Leestijd 2 min

De podcast van prins Harry en zijn vrouw Meghan scoort goed in het Verenigd Koninkrijk. De eerste aflevering, die dinsdag verscheen, is naar de zevende plek van meest beluisterde podcasts op Spotify gestegen.

De 2020 Archewell Audio Holiday Special schoot aanvankelijk gelijk naar de zeventiende plek, drie plekken lager dan een nieuwe podcast met walvisgeluiden om mensen in slaap te laten vallen. Inmiddels zijn de hertog en hertogin van Sussex de aflevering Deep Sleep Sounds voorbij, die podcast staat nog steeds op de veertiende plaats.

In Nederland worden Harry en Meghan een stuk minder aangeklikt op de streamingdienst. De aflevering is niet in de top 200 van meest beluisterde podcasts te vinden. Waar hij dan staat, is niet bekend. Spotify deelt enkel een overzicht van de tweehonderd populairste.

In de eerste aflevering spraken de Sussexes met gasten als Elton John, James Corden en Tyler Perry. Ook zoontje Archie kwam kort voorbij en sprak er zijn eerste woordjes in het openbaar. je kunt de eerste aflevering hier beluisteren.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--