Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prins Bernhard fietst op Circuit Zandvoort

9 april 2020 · Leestijd 1 min

Prins Bernhard heeft woensdag een mooie, rustige plek gevonden om zijn conditie op peil te houden in de coronacrisis. De prins ging naar 'zijn' Circuit Zandvoort en pakte de mountainbike om rondjes af te leggen op de verlaten en stille racebaan.

Bernhard (50) plaatste een foto van zijn excursie op Instagram en kreeg zowel opbeurende, jaloerse als licht ironische opmerkingen. "Zó wordt dat circuit nog eens nuttig gebruikt", luidde een reactie. "Met de auto erheen, omkleden en op de fiets", merkte een ander op.

Lees verder onder de foto's.

De prins kreeg ook vragen over zijn rondetijd. "Het was een rustig rondje", antwoordde Bernhard, die van verschillende kanten ook de vraag kreeg of meer mensen op het circuit mochten fietsen. Op Instagram zette Bernhard ook een door Chris Schotanus gemaakte stoere sportfoto, waarbij hij de Arie Luyendyk 'corner' uitprobeert.

Lees verder onder de foto.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Voor de coronacrisis uitbrak, was het de bedoeling dat op 3 mei de Grand Prix van Nederland weer verreden zou worden op Circuit Zandvoort. Dat gaat voorlopig niet door.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--