Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prins Bernhard optimistisch over Formule 1 in Zandvoort

4 mei 2020 · Leestijd 2 min

Op de dag waarop Formule 1-liefhebbend Nederland massaal voor de buis zou zitten of op het circuit van Zandvoort aanwezig zou zijn voor de Grand Prix van Nederland, staat prins Bernhard junior op Instagram stil bij de race die door het coronavirus niet door kon gaan.

"We zijn klaar om te brullen", schrijft hij bij een opzwepend filmpje met beelden van het lege circuit in de duinen, gecombineerd met actiebeelden van vorig jaar toen er op andere circuits nog wel geracet kon worden. "Nu moeten we wachten totdat we het ultieme racefestival los kunnen laten. Onze tijd om geschiedenis te schrijven komt nog wel", schrijft Bernhard strijdlustig.

Wanneer de Grand Prix in Zandvoort wordt ingehaald is nog niet bekend. De prins kijkt er in ieder geval naar uit. "Zorg voor jezelf en wees klaar voor het moment waarop de Formule 1 terugkeert naar Zandvoort."

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--