Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prins Bernhard reikt trofee uit aan Max Verstappen

5 september 2022 · Leestijd 2 min

Max Verstappen heeft zondag de Grote Prijs van Zandvoort gewonnen. Op het circuit waar prins Bernhard mede-eigenaar van is, sloot de Nederlandse coureur het Formule-1 weekend met een spektakel af.

Uit handen van prins Bernhard van Oranje heeft Max Verstappen de winnaarstrofee van de Dutch Grand Prix gekregen. Net als vorig jaar zegevierde de Nederlander voor eigen publiek in Zandvoort. Meerdere familieleden van prins Bernhard kwamen tijdens het Grand Prix weekend even kijken. 

Prinses Margriet, prinses Annette, prins Pieter-Christiaan en zijn vrouw prinses Anita liepen zondagmiddag op het circuit van de Dutch GP in Zandvoort. Dit was tijdens de zogeheten grid tour, de startopstelling vlak voor een Formule 1-race.

Lees meer onder de foto's.

Prins-Bernhard-jr-Zandvoort-2022
Prinses Margriet-Zandvoort-2022
Prins-Pieter_Christiaan-Prinses-Anita-Zandvoort-2022

Pieter van Vollenhoven, de vader van prins Bernhard, was zaterdag even te vinden op het circuit van Zandvoort. Maar tijdens de race zat hij thuis op de televisie te kijken. "Een aanwezigheid in Zandvoort is absoluut een onvergetelijke belevenis. Maar die uitleg en die prachtige beelden op de buis...zijn ook om niet te versmaden" sprak van Vollenhoven op Twitter. Zijn reactie op de race deelde hij hier ook. 

Lees verder onder de Twitter post van Pieter van Vollenhoven

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Prins Bernhard schreef op Instagram dat hij zijn ''dreamteam'' zeer dankbaar is en dat ze uitzonderlijk werk hebben gepresteerd. Ik ben supertrots en dankbaar voor het werk dat jullie hebben gedaan", vervolgt Bernhard.

Prins-Bernhard-achteraf de race- Zandvoort-2022

ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--