Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prins Charles steunt presentatrice bij ziekte echtgenoot

23 oktober 2021 · Leestijd 2 min

Presentatrice Kate Garraway, bekend van onder meer het tv-programma Good Morning Britain, heeft steun uit onverwachte hoek gekregen bij de ziekte van haar man. Prins Charles zorgde ervoor dat specialisten haar met corona besmette echtgenoot hebben onderzocht. Zo vertelde ze volgens de Daily Mirror tijdens de uitreiking van de Prince's Trust Awards.

Garraways man Derek Draper werd vorig jaar zwaar getroffen door het virus en heeft nog steeds last van symptomen. Nadat Charles zijn verhaal had gehoord, nam hij contact op met de presentatrice en bracht hij haar in contact met artsen van het Britse hof. "Je schreef me en bood me hulp van je artsen aan, dus heel erg bedankt want hij ging daardoor iets vooruit", zei Garraway tegen de Britse troonopvolger die zelf ook besmet is geweest met het virus.

De prins wilde graag weten of haar man inmiddels is hersteld. Dat is niet zo, antwoordde Garraway. "Het is belachelijk want ik heb het ook gehad en ik heb nergens last van. En u had hetzelfde", zei ze tegen Charles. "Ja, inderdaad", reageerde hij.

Presentatrice Kate Garraway (tweede van rechts)
Presentatrice Kate Garraway (tweede van rechts).

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--