Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prins Charles: televisie speelt centrale rol in cultureel leven

24 november 2020 · Leestijd 2 min

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Prins Charles vindt dat televisie een centrale rol speelt in het culturele leven van het Verenigd Koninkrijk. Dat vertelde de prins dinsdag in een online videoboodschap, waarin hij de winnaars en genomineerden van de RTS Craft & Design Awards feliciteerde.

De RTS Craft & Design Awards zijn prijzen voor televisieproducties in het Verenigd Koninkrijk. "Ik ben enorm blij om alle winnaars en genomineerden te feliciteren," begon de prins zijn boodschap, waarop hij daarna het belang van televisie in de coronatijd benadrukte. "We hebben ons tijdens de lockdown gerealiseerd dat televisie een belangrijk punt is in ons culturele leven. Tijdens de crisis hield televisie ons geïnformeerd en geëntertaind en vele kwetsbare mensen zien de tv als echt gezelschap."

Ook legde Charles de nadruk op de economische gevolgen die de coronacrisis met zich mee heeft gebracht voor de televisie-industrie. "Het virus heeft moeilijke tijden gebracht voor iedereen die in de televisiewereld werkt. Ik snap heel goed dat jullie voor je gezinnen moeten zorgen."

Bron: ANP

Lees meer over

Prins Charles

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees ook onze privacyverklaring.

--:--