Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prins George krijgt verrassende uitnodiging voor kinderfeestje

Prins George krijgt verrassende uitnodiging voor kinderfeestje

11 augustus 2022 · Leestijd 2 min

Prins George (9) heeft recent een uitnodiging gekregen van een meisje die de toekomstig troonopvolger graag op haar verjaardagsfeestje wilde zien. Zijn ouders, prins William en Catherine, waren geraakt door het briefje en lieten het hof een vriendelijk bericht terugsturen.

"De hertog en hertogin van Cambridge hebben me gevraagd om je te bedanken voor je brief waarin je prins George uitnodigt voor je zesde verjaardagsfeestje. Het spijt me dat het zo lang duurde voordat je antwoord kreeg", zo staat volgens Hello! in het antwoord dat is opgesteld door een werknemer van Kensington Palace.

"Hunne Koninklijke Hoogheden waren buitengewoon dankbaar voor je vriendelijke uitnodiging. Na zorgvuldig de mogelijkheden te hebben overwogen, betreur ik het ten zeerste dat Hunne Koninklijke Hoogheden helaas moeten afzeggen. Toch hoop ik dat je van je verjaardag hebt genoten."

Volgens het hof waren de Cambridges geroerd door het bericht. "Het was echt heel attent van je en daarom hebben ze me gevraagd je te bedanken en je de beste wensen te sturen."

Prins George vierde onlangs zijn eigen verjaardag. Ter gelegenheid van zijn negende verjaardag deelde het Britse hof deze vrolijke portretfoto, gemaakt door zijn moeder Catherine tijdens de zomervakantie van het gezin.

Prins-George-9-jaar

ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--