Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prins Harry en Bon Jovi brengen single uit

27 maart 2020 · Leestijd 2 min

Het nummer Unbroken, een samenwerking tussen Jon Bon Jovi en de Britse prins Harry, is vrijdag uitgebracht. Het Invictus Games-koor en de rocker brengen het nummer uit om bewustzijn te creëren voor post-traumatische stressstoornis.

Bon Jovi, Harry en het koor namen het nummer op in de befaamde Abbey Road Studio's in Londen vorige maand. Het was een van de laatste dingen die Harry deed als vooraanstaand lid van de Britse koninklijke familie, voordat hij en zijn vrouw Meghan een stapje terug deden. De prins en zijn vrouw zijn sindsdien verhuisd naar Noord-Amerika.

Lees verder onder het nummer.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

"Het was geweldig toen hij naar ons toekwam om ons te zien. Hij gaf ons allemaal een grote knuffel", vertelt een lid van het koor over haar ontmoeting met de prins. Het geld dat wordt verdiend aan de verkoop van het nummer wordt gedoneerd aan de Invictus Games, een sportevenement opgezet door prins Harry. Het evenement is bedoeld voor veteranen die gehandicapt zijn geraakt tijdens hun militaire dienst.

Lees verder onder de video.

Harry en Meghan onderweg naar Amerika

Volgens diverse Amerikaanse media hebben Harry en Meghan besloten hun leven in Canada achter zich te laten om verder te gaan in Los Angeles. Het stel zou, samen met hun zoontje Archie, per privé-vliegtuig naar 'the city of angels' zijn gevlogen, waar ze hun intrek zouden hebben genomen in een villa nabij Beverly Hills.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--