Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prins Harry geraakt door foto's die kinderen inzonden

22 oktober 2021 · Leestijd 2 min

Prins Harry is diep geraakt door de foto's die kinderen hebben ingestuurd voor een fotowedstrijd van WellChild. Op de foto's legden zij hun leven vast in gezinnen die met grote gezondheidszorgen kampen.

De wedstrijd werd georganiseerd door WellChild, een liefdadigheidsinstelling die ervoor zorgt dat Britse kinderen die ziek zijn thuis verzorgd kunnen worden in plaats van in het ziekenhuis. De hertog van Sussex is sinds 2017 beschermheer van de organisatie.

"Alle kinderen en families die ik in de loop der jaren voor WellChild heb mogen ontmoeten, zijn allemaal ongelofelijk optimistisch, moedig en veerkrachtig", zei Harry tijdens de opening van de tentoonstelling waar alle inzendingen te zien zijn. "Ik was daarom niet alleen trots om als juryvoorzitter deel te nemen aan deze tentoonstelling, ik was ook geraakt door wat ik zag omdat de kinderen op elke foto een moment hebben vastgelegd dat zoveel zegt over hun persoonlijke omstandigheden. Iedereen die deel uitmaakt van de WellChild-familie is een ware inspiratie."

De winnaar van de wedstrijd ontvangt een fotoshoot voor het hele gezin.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--