Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prins Harry is peetvader bij doop achternichtje

18 maart 2019 · Leestijd 2 min

Prins Harry en zijn hoogzwangere vrouw Meghan waren zondag aanwezig bij de doop van Lena, het dochtertje van Harry's nicht Zara Phillips en haar man Mike Tindall. Lena is het zevende achterkleinkind van koningin Elizabeth en het vierde kleinkind van prinses Anne, die beiden ook aanwezig waren bij de plechtigheid.

Mike en de hoogzwangere Zara arriveren bij St George's Chapel voor de huwelijksdienst van prins
Mike en de hoogzwangere Zara arriveren bij St George's Chapel voor de huwelijksdienst van prins Harry en Meghan.

Voor Harry was er volgens de krant The Sun heugelijk nieuws: hij is peetvader van het tien maanden jonge meisje geworden. Lena werd op 18 juni geboren. Haar tweede naam is Elizabeth, naar haar overgrootmoeder.

Harry en Meghan verwachten zelf half april hun eerste kindje. De hertogin van Sussex is afgelopen week met zwangerschapsverlof gegaan.

De doopouders

Zara en Mike hebben geen officiële koninklijke verplichtingen, maar zijn bij familieaangelegenheden vaak wel van de partij. Zo zat de hoogzwangere Zara op 19 mei in St George's Chapel voor het huwelijk van prins Harry en Meghan.

Zara is actief als amazone in de paardensport, Mike is een voormalig rugbyspeler. Het paar heeft naast Lena nog een dochter, de vijfjarige Mia.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--