Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prins Harry voor onthulling standbeeld nog aan het werk in Londen

1 juli 2021 · Leestijd 2 min

Prins Harry heeft een ontmoeting gehad met de winnaars van de WellChild Awards van dit jaar. De prijzen zijn voor kinderen en jongeren die op allerlei manieren geconfronteerd worden met levensbedreigende aandoeningen en ziekten. Ook zijn er prijzen voor verzorgers, vrijwilligers en verplegend personeel.

De ontmoeting vond plaats in Londen tijdens een tea party in Kew Gardens. Prins Harry, beschermheer van WellChild, bracht onverwacht een bezoek en reikte de awards uit.

Harry, hertog van Sussex, nam de tijd om iedere winnaar te feliciteren met hun prijs. Daarbij vertelden zij aan de royal welke impact de coronapandemie heeft gehad op hun leven en dat van hun families. Ook kreeg Harry te horen op welke manier de winnaars steun hadden gekregen van WellChild en van elkaar via de WellChild Family Tree-gemeenschap.

Het evenement, dat ook werd bijgewoond door beroemdheden als de muzikanten Ed Sheeran en Ronnie Wood, presentatrice Amanda Holden, danser AJ Pritchard en zijn vrouw Abby Quinnen, werd afgesloten met een akoestisch optreden van zangeres Anne-Marie.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Beeld: WellChild

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--