Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prins Louis' aandoenlijke advies voor het Engelse voetbalteam

12 juni 2024 · Leestijd 2 min

Het EK voetbal staat voor de deur en de kleine prins Louis wil natuurlijk niets liever dan dat Engeland met de trofee naar huis gaat. Om dat voor elkaar te krijgen heeft de jongste zoon van prins William een advies voor het elftal. Maar of het een verstandige keuze is dat advies ter harte te nemen, dat valt nog te bezien...

Op 14 juni start het EK voetbal en ook Engeland doet dit keer weer mee. Prins William is de voorzitter van de Engelse voetbalbond en bracht de spelers een bezoek om ze succes te wensen voor het aankomende toernooi. En behalve zijn gelukswensen, had hij ook een advies van zijn jongste zoon prins Louis voor de spelers.

Lees verder onder de foto.

Prins William voetbalelftal
Prins William in gesprek met spelers van het nationale voetbalelftal.

Veel eten

"Ik vroeg de kinderen wat ik tegen het Engelse team zou zeggen", vertelde prins William aan de spelers. Prins Louis zei zijn vader daarop het team te adviseren twee keer zoveel te eten als normaal. Een advies wat het nationale elftal volgens William maar met een korreltje zout moet nemen. "Ik zag voor me hoe jullie allemaal rondrennen met gigantische buiken", vertelde hij lachend.

Lees verder onder de foto.

Prins William bondscoach
Prins William in gesprek met de bondscoach van het nationale voetbalelftal.

De prins van Wales overhandigde de 26 geselecteerde spelers ook hun t-shirts voor het EK. En om te zorgen dat die nog passen de komende weken is het misschien inderdaad verstandig dat ze Louis' advies niet te letterlijk te nemen.

Beeld: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--