Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prins William in de leer bij echtgenote Kate

7 mei 2021 · Leestijd 2 min

Prins William heeft geen groene vingers. Dat verklapte de hertog van Cambridge tijdens zijn bezoek aan een wijkcentrum van de organisatie Brighter Futures in het stadje Rhyl in Wales.

Prins_William_plant_fruitboom.jpg

Ter ere van zijn visite heeft hij een appelboom geplant in de tuin van het centrum. "Ik houd er wel van, maar ik heb geen flauw benul wat ik aan het doen ben", zei hij tegen de aanwezigen tijdens het planten van de fruitboom.

Zijn vrouw Catherine heeft hem onlangs wel enthousiast gemaakt voor het tuinieren. "Zij doet alles in de tuin", vervolgde hij. William krijgt tegenwoordig les in tuinieren van zijn vrouw.

Lees verder onder de foto's.

Tijdens zijn bezoek aan het wijkcentrum liet de hertog van Cambridge zich verder bijpraten over de maatregelen die de organisatie heeft getroffen vanwege corona. Zo bracht Brighter Futures maaltijden rond aan kwetsbare mensen die in zelfisolatie zaten. Ook werden er sportactiviteiten in de buitenlucht georganiseerd voor de buurtbewoners, die door het thuiszitten minder konden bewegen.

De organisatie was erg verrast dat de echtgenoot van Catherine op bezoek kwam in Rhyl. “We waren even in shock toen we hoorden dat we gekozen waren. Maar we zien het als iets positiefs", zei een van de vrijwilligers. 

De aanwezigen vonden de prins bovendien aangenaam gezelschap. "Het is net alsof je met een normaal mens praat, je hebt helemaal niet door dat het een royal is", zei een jongere met wie William had gesproken.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--