Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Leuk om te zien: prinses Anne draagt een jas van haar moeder koningin Elizabeth

13 februari 2024 · Leestijd 2 min

Zo moeder, zo dochter! Prinses Anne werd gespot in een paarse jas die we al eens eerder gezien hebben, namelijk bij haar moeder koningin Elizabeth. Kijk maar mee.

Bekende jas

Ze was het hardst werkende lid van het Britse koninklijk huis in 2023 en ook dit jaar zien we prinses Anne weer vaak verschijnen op werkbezoeken. Vorige week was ze te gast bij G.H. Hurt & Son, een bedrijf dat al ruim 100 jaar gebreide sjaals maakt. De jongere zus van koning Charles verscheen tijdens het bezoek in een wel heel bekende paarse jas, namelijk een jas die haar moeder koningin Elizabeth ook eens gedragen heeft. Een mooi eerbetoon aan haar overleden moeder en ook nog eens een duurzame keuze. In het Instagram bericht hieronder zie je de paarse jas zoals gedragen door moeder en dochter.

Lees verder onder het bericht.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Volle agenda

Ook dit jaar heeft the Princess Royal weer een volle agenda. Op de website van het Britse koninklijk huis is te zien dat ze de komende maanden minimaal twee keer per week een bezoek aflegt. Mogelijk neemt ze ook wat taken over van koning Charles, die zijn agenda heeft moeten leegmaken omdat hij gediagnosticeerd is met kanker en daarvoor onder behandeling is.

Beeld: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--