Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prinses Charlotte gedoopt

5 juli 2015 · Leestijd 1 min

Prins William en hertogin Catherine hebben hun dochtertje prinses Charlotte zondagmiddag laten dopen in de St. Mary Magdalene Church in Sandringham. Bij de plechtigheid waren ook de bijna 2-jarige prins George en andere leden van de Britse koninklijke familie aanwezig.

Voor en na de doop, die door de aartsbisschop van Canterbury Justin Welby werd uitgevoerd, lag prinses Charlotte in een 50 jaar oude wandelwagen die koningin Elizabeth heeft gebruikt voor haar zoons Andrew en Edward, meldt Majesty magazine.

Prins William en zijn echtgenote lieten zondag weten dat hun jongste telg vijf peetouders heeft gekregen. Ze kozen Kates tennisvriendin Sophie Carter, haar neef Adam Middleton, Williams klasgenoot James Meade, Laura Fellowes, een telg uit de Spencer-familie van Williams moeder prinses Diana en Williams basisschoolvriend Thomas von Straubenzee.

Na afloop genoot de koninklijke familie van een afternoon tea met een deel van de bruidstaart van William en Catherine, dat voor de gelegenheid was bewaard.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--