Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prinses Charlotte vermaakt zich bij de Commonwealth Games

3 augustus 2022 · Leestijd 2 min

Prins William en zijn vrouw Catherine hebben hun dochter prinses Charlotte dinsdag meegenomen naar de zesde dag van de Commonwealth Games in Birmingham. De drie namen plaats op de tribune van het Sandwell Aquatics Centre om getuige te zijn van de zwemwedstrijden.

De 7-jarige Charlotte leek zich uitstekend te vermaken, zo is op foto's te zien. De enige dochter van William en Catherine is naar verluidt een groot sportfan. Op de tribune zaten ook prins Edward, gravin Sophie en hun kinderen Louise (18) en James (14). De Wessexes waren maandag ook al bij verschillende wedstrijden aanwezig.

Prinses Charlotte trad de afgelopen maanden al vaker in het openbaar met haar ouders. Zo was ze bij verschillende gelegenheden aanwezig rond het platina jubileum van koningin Elizabeth.

Prinses-Charlotte-bij-Commonwealth-Games_2
Britse-royals-bij-Commonwealth-Games

De hertog en hertogin van Cambridge spreken op sociale media van een "onvergetelijke dag" op de Commonwealth Games in Birmingham. William, Catherine en Charlotte kregen ook een kijkje achter de schermen.

"Bedankt Birmingham! Atleten, mascottes en een geweldige sfeer... een onvergetelijke dag voor ons allemaal", schrijven de Cambridges bij een serie foto's van het evenement. Te zien is bijvoorbeeld hoe de leden van het Britse koningshuis poseren met een aantal sporters. Ook zijn de ontmoetingen die zij met de atleten hadden op camera vastgelegd.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--