Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prinses Claire van België voor het eerst na ziekte weer op pad

7 oktober 2021 · Leestijd 2 min

Het is al een tijd geleden dat deze prinses op werkbezoek is geweest: prinses Claire, de vrouw van de Belgische prins Laurent. Gisterenavond was zij weer op pad voor een prijsuitreiking.

De prinses reikte de Focus Aarde Prijs uit, in het bijzijn van koning Albert en koningin Paola. Dit is een prijs die wetenschappelijke, technische, artistieke of ecologische projecten beloont die de levenskwaliteit verbeteren. De prijs gaat naar middelbare scholieren.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Prinses Claire is al een tijd niet in het openbaar verschenen. De laatste nationale feestdag van België liet zij verstek gaan. Ook in 2020 was zij daar niet bij aanwezig. Prins Laurent liet op den duur weten dat zijn vrouw ernstig ziek is geweest, maar wat precies werd niet bekend. Wel weten we dat de prinses corona heeft gehad. Daarnaast verscheen zij afgelopen augustus op een privéfoto die prins Laurent deelde. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--