Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zien: prinses Gabriella is de ultieme mini-me van prinses Charlène

7 mei 2024 · Leestijd 2 min

Prins Albert en prinses Charlène van Monaco namen afgelopen weekend hun kinderen prins Jacques en prinses Gabriella mee op pad. De tweeling van de Monegaskische vorst zag er uiterst chic uit en prinses Gabriella leek wel een kopie van haar moeder, kijk maar!

Waar de negenjarige prinses Gabriella vorige week nog in een roze leren jasje ten tonele verscheen, koos de jonge prinses dit weekend voor een hele chique look. De prinses droeg een zwarte top met daaronder een nette blouse. Daar overheen droeg de prinses een rechte blazer die ze paarde met een jeans en ballerina's. De look leek wel héél erg op de outfit die haar moeder, prinses Charlène, aan had. Bekijk onderstaande foto's maar eens.

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Prinses Charlène had dan geen blazer aan, de Monegaskische prinses droeg wel een vest in dezelfde stijl. Ook droeg zij een zwarte top op een aangesloten jeans. In tegenstelling tot haar dochter, droeg prinses Charlène pumps. Zowel moeder als dochter beschermden hun ogen voor de zon met een modieuze zonnebril.

Als twee druppels water

Niet alleen prinses Charlène en haar dochter vertoonden dit weekend overduidelijk gelijkenissen, ook prins Albert en prins Jaques hadden matching outfits aan. Net als zijn vader droeg prins Jaques een donkerblauwe blazer, een wit overhemd incluis bijpassende stropdas en een lichte pantalon. Zelfs hun zonnebrillen leken op elkaar! Vorige maand was prins Jacques ook al het spiegelbeeld van zijn vader, zo is te zien in dit artikel.

Het viertal was dit weekend overigens met een reden op pad. Prins Albert en zijn gezin hebben op zaterdag 4 mei de nieuwe brandweer- en reddingsboot van de brandweer van Monaco ingehuldigd.

Foto's: ANP / Instagram @hshprincealbertii

Geschreven door

Renée Prenger

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--