Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zweedse prinses Madeleine duikt met haar gezin de verkleedkist in

1 november 2023 · Leestijd 2 min

De Zweedse prinses Madeleine (41) woont momenteel in Florida in de Verenigde Staten. Daar viert ze samen met haar man Chris O'Neill en hun drie kinderen een typisch Amerikaanse feestdag waarvoor ze de verkleedkist induiken.

Het gezin van de Zweedse prinses Madeleine heeft een griezelige dag achter de rug. Op Instagram is te zien dat Madeleine gisteren Halloween heeft gevierd met haar Brits-Amerikaanse man Chris en hun kinderen prinses Leonore (9), prins Nicolas (8) en prinses Adrienne (5).

Lees verder onder de foto. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Het is niet voor het eerst dat het gezin deze typisch Amerikaanse feestdag met kostuums en snoep viert. Voorgaande jaren deelde de Zweedse prinses ook al foto's met haar kroost op sociale media. Dit jaar heeft de prinses zich verkleed als cowgirl en haar man Chris is een cowboy. Prinses Leonore lijkt op Barbie, prins Nicolas is een eng spook en prinses Adrienne is verkleed als Anna uit Frozen. 

Of de prinses de feestdag ook gaat vieren wanneer zij met haar gezin weer naar Zweden verhuist, is nog niet bekend. 

Ook Harry en Meghan gaan met de kinderen op pad

Prins Harry en hertogin Meghan, die eveneens in de Verenigde Staten wonen, vieren óók de Amerikaanse feestdag mee. Op sociale media gaat een foto rond waarin het gezin van achteren te zien zijn. Prins Harry loopt hand in hand met prins Archie en Meghan heeft prinses Lilibet in haar armen. De twee zien er van een afstandje niet verkleed uit. 

meghan-invictus2
Prins Harry en Meghan Markle arriveren in de sporthal.

Foto's: ANP/Instagram @princess_madeleine_of_sweden

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--