Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prinses Margriet gepromoveerd tot bladenmaker

26 september 2021 · Leestijd 2 min

Prinses Margriet is gasthoofdredacteur van de nieuwe editie van het weekblad Margriet. In het tijdschrift vertelt de zus van prinses Beatrix openhartig over haar werk en bezigheden en deelt ze enkele nog niet eerder vertoonde foto's uit haar privé-fotoalbum.

Het tijdschrift maakte onder meer een reportage van het werk dat de prinses doet voor SOS Kinderdorpen. Ze wordt gevolgd tijdens een reis naar Oostenrijk waar Margriet sprak met moeders die door de stichting zijn geholpen. Journaliste Marjan van den Berg interviewde de prinses. De 78-jarige royal geeft tips over haar favoriete stad Salzburg en deelt enkele van haar lievelingsgerechten. Echtgenoot Pieter van Vollenhoven staat ook in het blad; hij deelt een selectie van door hen gemaakte natuurfoto's en vertelt daarover.

De prinses heeft genoten van de journalistieke werkzaamheden, vertelt ze in het voorwoord van het magazine. "Ik was met veel plezier gasthoofdredacteur. Urenlang grasduinen in oude fotoalbums, mijn favoriete dingen bedenken, vertellen over mijn werk - het was enorm leuk om te doen."

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--