Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prinses Margriet 'heft het glas' tijdens online talkshow NAF

10 september 2020 · Leestijd 2 min

Prinses Margriet heeft woensdagavond een korte toespraak gehouden tijdens NAF Live TV, een onlinetalkshow georganiseerd door The Netherland-America Foundation (NAF). De prinses sprak over hoe belangrijk het was dat er ondanks de coronacrisis toch een evenement plaatsvond, ook al was dat digitaal.

Prinses Margriet woont op 4 April 2019 in de Pieterskerk in Leiden een galadiner bij van de NAF.
Prinses Margriet woont op 4 April 2019 in de Pieterskerk in Leiden een galadiner bij van de NAF.

Margriet, samen met echtgenoot Pieter van Vollenhoven beschermpaar van de NAF, vertelde dat de organisatie alle steun kan gebruiken "om zijn prachtige doelen" te kunnen realiseren. Zo ook voor de studiebeurzen die de organisatie verstrekt. "Die fellowships zijn levensveranderende ervaringen."

Lees verder onder de foto's.

NAFLIVETV2020_Humberto_Tan_Lauren-Zahringer.jpg

De prinses besloot haar korte speech door de digitaal aanwezigen een fijne avond te wensen. "Laten we er een succes van maken. Meer dan ooit heffen we het glas op onze gezondheid."

De NAF zet zich in om de vriendschapsbanden tussen Nederland en Amerika te bevorderen. Met name op cultureel, wetenschappelijk en economisch gebied. Vanwege de coronacrisis werd een talkshow georganiseerd vanuit het Scheepvaartmuseum in plaats van een galadiner.

Bron: ANP/ Foto: NAF

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--