Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prinses Rajwa van Jordanië schittert als aanstaande moeder op nieuwe foto

30 april 2024 · Leestijd 2 min

Ter gelegenheid van haar 30e verjaardag afgelopen zondag heeft prinses Rajwa van Jordanië een nieuwe foto onthuld. De foto is een bijzondere mijlpaal voor de schoondochter van koning Abdullah en koningin Rania. Niet alleen is het haar allereerste officiële portret, maar ook is ze in verwachting van haar eerste kindje.

Pracht en praal

Voor haar huwelijk was prinses Rajwa nauwelijks bekend bij het publiek, maar sinds haar huwelijk met kroonprins Hoessein heeft ze samen met haar man verschillende officiële bezoeken gebracht, waaronder verschillende evenementen in de Verenigde Staten en een staatsbezoek aan Singapore.

Lees verder onder de foto.

Rajwa en Hoessein bruiloft
Kroonprins Hoessein en prinses Rajwa tijdens hun bruiloft in juni 2023.

Gelukkige gebeurtenis

De portretfoto is niet alleen een viering van prinses Rajwa's 30e verjaardag, maar markeert ook een belangrijke gebeurtenis voor haar en haar man. Onlangs maakten zij namelijk bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Op X deelde het Jordaanse hof een foto van het prinselijk paar met daarbij de aankondiging van de zwangerschap.

Lees verder onder de foto.

De nieuwe portretfoto van prinses Rajwa.
De nieuwe portretfoto van prinses Rajwa.
Unknown

"Gefeliciteerd Rajwa!"

Ter gelegenheid van de verjaardag van zijn vrouw heeft kroonprins Hoessein een ontroerend bericht op Instagram gepost met een foto erbij. De foto toont de Jordaanse prinses in al haar pracht en praal, gekleed in een rode fluwelen jurk van Rabanne en met oorbellen die ze tijdens haar huwelijk vorig jaar droeg. "Moge God de band tussen ons blijven zegenen en voeden. Gefeliciteerd Rajwa!", schrijft de prins.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Foto's: ANP / X @RHCJO / Instagram @alhusseinjo / Royal Hashemite Court

Geschreven door

Mitchel van der Hoef

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--