Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Babynieuws! Kroonprins Hussein en prinses Rajwa verwachten eerste kind

10 april 2024 · Leestijd 2 min

Leuk nieuws vanuit Jordanië! De Jordaanse kroonprins Hussein en zijn vrouw prinses Rajwa verwachten deze zomer namelijk hun eerste kindje. Dat maakt het Jordaanse hof vandaag bekend.

Op X deelt het Jordaanse hof een foto van het prinselijk paar met daarbij de aankondiging van de zwangerschap. Op de website van het Jordaanse hof zijn daarnaast felicitaties voor koning Abdullah en koningin Rania, de (schoon)ouders van Hussein en Rajwa, te lezen.

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Sprookjeshuwelijk

In 2022 wordt bekend gemaakt dat kroonprins Hussein gaat trouwen met Rajwa Al Saif. Dit tot grote vreugde van koningin Rania, die Rajwa haar derde dochter noemt. "Ik dacht niet dat het mogelijk was om zoveel vreugde in mijn hart te houden. Felicitaties aan mijn oudste, prins Hussein, en zijn mooie toekomstige bruid", verklaarde de Jordaanse koningin destijds. In juni 2023 trouwen Hussein en Rajwa met elkaar tijdens een sprookjeshuwelijk in de Jordaanse hoofdstad Amman. Daarbij waren tal van internationale koninklijke gasten aanwezig, waaronder koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Amalia.

Lees verder onder de foto's.

Rajwa en Hoessein bruiloft
Rajwa en Hoessein bruiloft

Opa's en oma's

Voor de Jordaanse koning Abdullah en zijn vrouw koningin Rania is de baby van hun oudste zoon hun eerste kleinkind. De vader van prinses Rajwa zal de geboorte van zijn kleinkind helaas niet meemaken, hij overleed eerder dit jaar op 55-jarige leeftijd.

Bron: ANP, X @RHCJO

Geschreven door

Sonja van Hal

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--