Ga naar submenu Ga naar zoekveld

3x prinsessen die de outfits van hun moeder kopiëren

28 oktober 2023 · Leestijd 3 min

Met zo'n spectaculaire kledingkast van je moeder hoef je niet lang te zoeken naar een mooie outfit. En als je dan ook nog hetzelfde maatje als je moeder hebt heb je al helemaal geluk. Deze drie prinsessen kopiëren maar al te graag hun moeder.

Altijd maar nieuwe kleding kopen? Dat is voor deze drie prinsessen niet nodig. Zij kunnen namelijk winkelen in de indrukwekkende garderobe van hun moeder. En dat doen ze dan ook erg graag. Bekijk de leuke beelden van de 'koninklijke hand-me-downs.' 

Prinses Estelle in H&M jurk van prinses Victoria

In september vierde de opa van prinses Estelle, koning Carl Gustaf een bijzonder jubileum. De Zweedse koning zat die maand 50 jaar op de troon en dat werd gevierd met een gala-avond. Voor de gelegenheid trok prinses Estelle (11) een bekende jurk uit de kast van haar moeder. 

Lees verder onder de foto. 

Estelle_Oscar_2023
Prinses Estelle en prins Oscar bij het 50-jarige jubileum van hun opa Carl Gustaf in 2023.

De galajurk van H&M droeg kroonprinses Victoria tijdens een galadiner in Amsterdam in 2022. Het staat haar dochter net zo beeldig! 

Lees verder onder de foto. 

Kroonprinses_Victoria_galadiner_2
2022: Kroonprinses Victoria in H&M bij galadiner in Amsterdam.

Prinses Isabella in wit pak van prinses Mary 

De Deense prinses Isabella koos voor een belangrijk moment een smetteloos wit kostuum van haar moeder prinses Mary uit. De 16-jarige droeg het pak tijdens haar conformatie (belijdenis) vorig jaar. De jonge prinses straalde echt in de outfit van haar moeder. 

Lees verder onder de foto. 

Prinses_Isabella_confirmation_30042022-5

Prinses Mary droeg het pak zelf in 2017 tijdens een bezoek aan Stockholm in Zweden. Daar ontmoette de prinses samen met prins Frederik het Zweedse koningspaar. 

Lees verder onder de foto. 

prinses-mary-wit-pak
2017: Prinses Victoria, prins Frederik, prinses Mary en prins Daniel poseren in Stockholm.

Prinses Alexia in Oscar de la Renta-jurk van koningin Máxima 

De drie dochters van Koningin Máxima struinen maar al te graag in de kledingkast van hun moeder. Ze lenen dan ook regelmatig tassen en andere items. Prinses Alexia trok voor haar eerste officiële bezoek, het dopen van het schip Vox Alexia, dan ook een jurk van haar moeder aan, namelijk de cold-shoulderjurk van Oscar de la Renta.

Lees verder onder de foto. 

Alexia schip1
Prinses Alexia paart de jurk van Oscar de la Renta met neutrale hakken.

Koningin Máxima droeg de jurk van Oscar de la Renta zelf al meerdere keren. Zo zagen we 'm voor het eerst in 2018 bij de VN-vergadering in New York. Ze droeg de jurk ook in haar geboorteland Argentinië, bij de G-20 top in datzelfde jaar. De oplettende kijker herkent hem ook van haar aankomst in Indonesië tijdens het staatsbezoek aan het land in 2020. 

Lees verder onder de foto. 

maxima-oscar-de-la-renta
Koningin Máxima droeg de Oscar de la Renta jurk al vaak, bijvoorbeeld hier tijdens het staatsbezoek in Indonesië.

Ook op het gebied van accessoires kopieert prinses Alexia haar moeder. Tijdens datzelfde bezoek droeg ze een tasje van Marina Raphael dat de koningin zelf bij het streekbezoek aan de Gelderse Vallei en Koningsdag 2023 droeg. En ook de oorbellen die de prinses tijdens dit bezoek droeg komen uit de kast van Máxima. 

Foto's: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--