Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Dit wordt de route van Koningsdag 2024 in Emmen!

30 januari 2024 · Leestijd 2 min

Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het 27 april en dat betekent maar één ding: Koningsdag 2024. Dit jaar vindt deze feestdag plaats in Emmen. Wij weten al hoe de route eruit gaat zien, lees maar snel verder.

Woon jij in de omgeving van Emmen of trek jij naar Drenthe om langs de kant te staan? Dan is het natuurlijk handig om te weten waar de koninklijke familie allemaal langskomt tijdens Koningsdag 2024. Laten wij nu net van de organisatie te horen hebben gekregen hoe de route gaat zijn in Emmen.

Route Koningsdag 2024 Emmen

De route gaat dwars door het centrum van Emmen en laat zowel het oude als het nieuwe gedeelte zien. De koninklijke familie komt aan op het Noorderplein en gaan vervolgens richting de oude dierentuin. Maar de route gaat ook door de huidige dierentuin, Wildlands. En Koningsdag wordt afgesloten bij het Atlas theater. Naast de route weten we ook dat de fiets een prominente rol zal krijgen, want Drenthe staat bekend als fietsprovincie.

GemEmmen_KDroute25012024
Dit is de volledige route van Koningsdag in Emmen.

Met deze informatie op zak, kun je voor jou uitstippelen wat de beste plek is om te staan op Koningsdag 2024. Blijf je liever op de bank zitten met een tompouce of zelfs een Oranjebitter? Wij van Blauw Bloed zijn er op Koningsdag uiteraard bij. Via de website nemen we je de hele dag mee achter de schermen, waardoor je niets hoeft te missen.

Foto's: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--