Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Opmerkelijk: Bijzondere vondst na verjaardagsfeest prins Christian

16 oktober 2023 · Leestijd 2 min

Op Kasteel Christiansborg in Kopenhagen is zondagavond een bijzondere vondst gedaan. Na het verjaardagsdiner- en feest van prins Christian werd namelijk een schoen gevonden. Het Deense hof doet maandag een poging om de eigenaresse terug te vinden. Was het Assepoester?

'Zou het Assepoester zijn die gisteravond haar schoen vergat?', met deze komische zin begint het Deense hof de oproep. 'Toen de gasten van het galadiner van Hare Majesteit de Koningin gisteren naar huis waren gegaan, werd deze eenzame naaldhak op Paleis Christiansborg achtergelaten' gaat de tekst verder. Wie de schoen mist kan contact opnemen om het exemplaar terug te krijgen. 

Lees verder onder de foto.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Prinses Amalia

Als Blauw Bloed waren wij natuurlijk benieuwd of de schoen niet toevallig van prinses Amalia is. Dit is niet het geval, zij droeg zondagavond namelijk blauwe schoenen. Ook kroonprinses Elisabeth van België en de Noorse prinses Ingrid Alexandra hadden ander schoeisel aan hun voeten. Van wie de schoen dan wel is? De tijd zal het leren! 

Prins Christian, de oudste zoon van kroonprins Frederik en kroonprinses Mary, vierde zondag zijn 18e verjaardag met een gala in het paleis. Daarbij waren meerdere koninklijke gasten aanwezig.

Benieuwd naar hoe het verjaardagsfeest van de Deense prins Christian eruitzag? Neem dan eens een kijkje in dit artikel:

Prinses Amalia en andere royals bij verjaardagsdiner prins Christian

Lees ook over:

Prinses Amalia en andere royals bij verjaardagsdiner prins Christian
Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--