Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Schoonvader prinses Eugenie is hersteld van coronavirus

20 mei 2020 · Leestijd 2 min

Zeer goed nieuws voor prinses Eugenie en haar man Jack Brooksbank. Eugenie's schoonvader George Brooksbank werd een aantal weken geleden positief getest op COVID-19, wat de hele familie uiteraard zorgen baarde. Maar de 71-jarige George heeft gevochten als een leeuw en lijkt hersteld te zijn van het hardnekkige virus. Dit meldt Page Six.

Nicola Brooksbank, George's vrouw, liet via een statement aan The Telegraph weten: "Ze hebben hem gered en we kunnen niet meer dan ontzettend dankbaar zijn. We konden hem niet bezoeken gedurende zijn behandeling en er werd ons gezegd rekening te houden met het slechtste scenario."

Fantastisch werk

Ook Nicola werd besmet met het coronavirus maar in een lichtere vorm. Zij hoefde niet naar het ziekenhuis te gaan om behandeld te worden. "Het is werkelijk fantastisch wat alle hulpverleners in het ziekenhuis hebben gedaan. Het was al geweldig hoe ik werd behandeld, terwijl er mijn geval nog geen sprake van opname in het ziekenhuis was. Ik heb mijn leven absoluut te danken aan deze helden."

Ook Eugenie's schoonvader heeft gereageerd naar de media. "Het gaat goed met mij. Er was altijd iemand in de buurt en ik wil dan ook iedereen bedanken die betrokken was bij mijn herstel. Dit was een enorme eye-opener voor iemand die al geruime tijd niet meer in het ziekenhuis heeft gelegen en ineens overgeleverd is aan de hulp van anderen.'

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--