Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koning Willem-Alexander aan ziekenhuisbed in Hilversum

26 september 2023 · Leestijd 2 min

Koning Willem-Alexander opende dinsdagmiddag het nieuwe Tergooi Medisch Centrum in Hilversum. Naast de officiële openingshandeling sprak de koning met medewerkers van het ziekenhuis over de zorg en de werkdruk.

Het nieuwe Tergooi MC heeft het concept van passende zorg toegepast om nu en in de toekomst betrouwbare en betaalbare zorg te kunnen blijven bieden in de regio. Reden voor een feestelijke opening door koning Willem-Alexander. 

Lees verder onder de foto's. 

ANP-479396447
ANP-479396232

Herstel en werkplezier

Het ziekenhuis heeft samen met huisartsen, verloskundigen, apothekers, thuiszorg en verpleeg- en verzorgingshuizen gekeken hoe de zorg zo goed mogelijk en zo dicht mogelijk bij de patiënt geboden kan worden. Het nieuwe Tergooi MC is kleiner dan de voormalige locaties in Hilversum en Blaricum, doordat zorg nu vaker thuis of op afstand kwalitatief goed geleverd kan worden. De ligging in het groen draagt bij aan het herstel van patiënten en het werkplezier van medewerkers.

Lees verder onder de foto's. 

ANP-479395537
ANP-479395549

Koning Willem-Alexander kreeg dinsdag onder meer een rondleiding door het ziekenhuis. Zo sprak hij er met medewerkers van de afdeling oncologie over het thuis organiseren van chemotherapie. 

Een uitgebreid verslag van het bezoek van Willem-Alexander aan het nieuwe Tergooi Medisch Centrum in Hilversum zie je zaterdagavond in Blauw Bloed om 20.05 op NPO 2. 

Foto's: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--