Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Spaans blad komt met eerste foto Juan Carlos na aftocht

10 augustus 2020 · Leestijd 2 min

Na zijn onverwachte vertrek uit Spanje ontbreekt officieel elk spoor van koning-emeritus Juan Carlos. Spaanse media meldden zondag dat de vader van de koning Felipe in de Verenigde Arabische Emiraten lijkt te zijn.

Het Spaanse medium NIUS heeft een foto gepubliceerd waarop te zien is dat Juan Carlos op het vliegveld van Abu Dhabi aankomt. Eerder werd gespeculeerd dat hij mogelijk in Portugal of de Dominicaanse Republiek zou zitten. Het Spaanse ABC meldde vrijdag al op basis van vluchtgegevens dat Juan Carlos juist aan de andere kant van de wereld verbleef, in Abu Dhabi.

La Vanguardia meldt dat er een kans bestaat dat Juan Carlos later mogelijk naar Nieuw-Zeeland doorreist. Het dagblad baseert zich op uitspraken van de koning die hij tegenover vrienden zou hebben gedaan. Juan Carlos zou hebben gezegd dat als hij ooit Spanje zou verlaten hij voor Nieuw-Zeeland, een paradijs voor zeilers, zou kiezen. Juan Carlos is een groot liefhebber van zeilen.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--