Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Stijltip voor de feestdagen: de Máxima-knot

19 december 2023 · Leestijd 2 min

Met de feestdagen voor de deur zijn stijltips altijd handig. Wat trek je aan tijdens het kerstdiner en wat doe je met je haar tijdens oud en nieuw? Ga je voor een simpele staart, laat je het krullen, gooi je het los of ga je voor de Máxima-knot? Bij Blauw Bloed kiezen we natuurlijk allemaal voor dat laatste.

We zien Koningin Máxima vaak met deze sierlijke haarstijl tijdens bijzondere gelegenheden. Zo droeg ze deze stijl tijdens het staatsbanket met de Koreaanse president Yoon Suk Yeol. Daarbij droeg ze de prachtige diadeem, onderdeel van de robijnen Mellerio-parure.

Koningin Máxima tijdens het staatsbanket met President Yoon Suk Yeol van de Republiek Korea, Koning Willem-Alexander en First Lady Kim Keon Hee.
Koningin Máxima tijdens het staatsbanket met President Yoon Suk Yeol van de Republiek Korea, Koning Willem-Alexander en First Lady Kim Keon Hee.

Zó maak jij dit kapsel

Topstylist Vincent Langedijk laat je in onderstaande do-it-yourself-video zien hoe ook jij het prachtige opgestoken kapsel van de koningin kunt krijgen.

Wat heb je nodig?

  • Haarlak
  • Een borstel
  • Een elastiekje
  • Speldjes
Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--