Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Stort Grattis! De leukste foto's van jarige prinses Victoria

14 juli 2022 · Leestijd 2 min

De Zweedse kroonprinses Victoria is jarig! Op het paleis mag ze 45 kaarsjes uitblazen. Bij het zomerverblijf Solliden op het eiland Öden viert het gezin traditiegetrouw de verjaardag van de kroonprinses.

Wij vieren de verjaardag van de kroonprinses een beetje mee! Daarom 9 leuke foto's van de jarige. Van op en top gala tot aan leuke gezinsfoto's.

Traditiegetrouw beginnen de feestelijkheden als Victoria, haar man prins Daniel en het koningspaar naar buiten komen. Daar zal het toegestroomde publiek de kroonprinses samen met een kinderkoor toezingen, voordat ze met haar familie in een koets stapt om met een paardenstoet naar de kasteelruïnes van Borgholm te reizen.

Net als eerdere jaren wordt in Borgholm het feest voortgezet met een concert ter ere van de jarige kroonprinses, dat ook op televisie wordt uitgezonden. Ook prinses Madeleine en prins Carl Philip en zijn vrouw Sofia zijn daarbij. Het is nog niet duidelijk of prinses Estelle (10) en prins Oscar (6), de kinderen van Victoria en Daniel, bij het concert zullen zijn. Dit jaar treden Tomas Ledin, Tove Styrke, Janice, Victor Leksell en Jonathan Johansson op. Tijdens de viering reikt Victoria ook een speciale prijs uit. Die is dit jaar voor Ebba Årsjö. Zij won op de Paralympische Spelen in Peking dit jaar twee gouden medailles.

ANP/BLAUW BLOED

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--