Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Tijd voor taart! Maak samen met Anna Yilmaz haar speciale Máxima-taart

17 mei 2021 · Leestijd 2 min

Het is vandaag feest! Daar hoort natuurlijk ook een lekker stukje taart bij. Oud Heel Holland Bakt-winnares Anna Yilmaz heeft voor ons een speciale Máxima-taart bedacht én gemaakt! De taart is gebaseerd op de Argentijnse Alfajores koekjes, het favoriete koekje van koningin Máxima.

In de video laat Anna stap voor stap zien hoe je de taart moet maken. Bak je mee?

Ingrediënten

* Voor de cake:

- 4 grote eieren

- 100 gram bloem

- Halve eetlepel maizena

- 110 gram suiker

* Verder heb je nodig:

- Een blikje gecondenseerde melk

- 400 ml slagroom

- 100 gram sinaasappelmarmelade

- 50 gram kokos

Je bakt de cake op 175 graden hetelucht in 20-30 minuten gaar. Tip van Anna: check na 20 minuten met een satéprikker even of de cake gaar is, want de ene oven is de andere niet. 

Heel veel bakplezier! En laat ons vooral weten als jij de taart hebt gemaakt!

Geen tijd of zin om de taart zelf te maken, maar wel om te proeven? Niet getreurd! Anna verkoopt de taart in haar eigen winkel 'Anna's Smaakatelier' in Amersfoort. Vandaag is Anna gesloten, maar morgen staat ze voor je klaar!

Alleen vandaag: gratis fotoboek 'Máxima: Glans van Oranje'

Cover_boek_Maxima.jpg

Koningin Máxima is een van de meest gefotografeerde vrouwen van ons land. En dat levert heel wat mooie plaatjes op! In het nieuwe fotoboek Máxima: Glans van Oranje zijn tientallen foto's gebundeld. Nieuwsgierig? We lichten hier een tipje van de sluier op.

Alleen vandaag: Ontvang gratis het fotoboek 'Máxima: Glans van Oranje' als je vandaag (maandag 17 mei) vriend wordt van Blauw Bloed! Ga dus snel naar onze actiepagina!

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--