Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kroonprinses Victoria en prins Daniel maken toeristische selfie in Californië

20 februari 2024 · Leestijd 2 min

De Zweedse kroonprinses Victoria en haar man prins Daniel brengen momenteel een officieel bezoek aan Californië. En wij kunnen meegenieten van de reis met deze leuke plaatjes!

Ben je in Californië, dan moet je natuurlijk San Francisco gezien hebben. Tijdens hun bezoek aan de Amerikaanse staat bezoeken kroonprinses Victoria en prins Daniel deze stad dan ook.

Leuke plaatjes uit San Francisco

Het Zweedse paar bezoekt in San Francisco onder andere het Marine Mammal Center en een een Scandinavische school. En 'Frisco' bezoeken zonder de Golden Gate Bridge te hebben gezien, dat kan natuurlijk niet. Het Zweedse hof deelt op Instagram deze leuke plaatjes van het bezoek, waarop Victoria en Daniel onder andere te zien zijn op toeristische trekpleisters. Ook worden ze al spelend met kinderen op de gevoelige plaat gezet.

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Selfie

De toekomstige Zweedse koningin en haar man lijken het goed naar hun zin te hebben aan de andere kant van de oceaan. En hoewel er tijdens een officieel bezoek natuurlijk genoeg professionele foto's van ze gemaakt zullen worden, denken de twee ook aan hun privé-archief. Tijd voor een selfie dus.

Lees verder onder de foto.

Victoria Daniel selfie
Kroonprinses Victoria en prins Daniël maken een selfie tijdens hun bezoek aan San Francisco.

Ook koning Carl Gustaf staat leuk op de foto

Niet alleen kroonprinses Victoria en prins Daniel lijken het naar hun zin te hebben. De vader van Victoria, koning Carl Gustaf, opende gisteren in Åkersberga in Zweden een nieuw scoutinggebouw en ook dat leverde een leuke foto op die werd gedeeld op de social media van het Zweedse hof. Kijk maar!

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Foto's: ANP, Instagram @Kungahuset

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--