Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Film over Harry en Meghan roept wisselende reacties op

8 september 2021 · Leestijd 2 min

Kijkers hebben wisselend gereageerd op een nieuwe televisiefilm over prins Harry en zijn vrouw Meghan. Op Twitter variëren de reacties op de film van de Amerikaanse zender Lifetime van "vreselijk" tot "leuk".

Harry & Meghan: Escaping the Palace, die maandagavond werd uitgezonden, gaat over het leven van de twee na hun stap terug binnen het Britse koningshuis. Veel kijkers vonden de film zo slecht dat het ook weer grappig was. "Op een hilarische manier afschuwelijk", twitterde iemand. "Als ik niet aan het lachen was, dan was ik aan het huilen. Zo slecht is hij", schreef een ander.

Andere kijkers waren positiever. "Hun worstelingen werden goed verteld en er zat een heel mooi eerbetoon aan prinses Diana in", deelde iemand. "Fantastisch, applaus", twitterde een ander.

Het is de derde film die Lifetime heeft gemaakt over het leven van de prins en zijn vrouw. In 2018 kwam de film Harry and Meghan: A Royal Romance uit, gevolgd door Harry and Meghan: Becoming Royal in 2019.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--