Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Schattige terugblik: de tweeling van Albert en Charlène op de nationale feestdag

18 november 2023 · Leestijd 2 min

Op 19 november viert Monaco Fête du Prince. Alle Monegaskische royals worden opgetrommeld om de nationale feestdag te vieren. Ook de tweeling van prins Albert en prinses Charlène is elk jaar van de partij. We blikken terug op de schattige foto's van de jonge prins Jacques en prinses Gabriella tijdens deze speciale dag.

Prins Jacques en prinses Gabriella worden op 10 december 9 jaar oud. Nog voor hun eerste verjaardag woonden ze al de nationale feestdag van Monaco bij in de armen van hun ouders prins Albert en prinses Charlène. Op de feestdag krijgen we elk jaar een leuk kijkje in de groei van het kroost van het prinselijk paar, iets wat morgen niet anders zal zijn. Om alvast in de stemming te komen, delen we de leukste foto's van de tweeling op de nationale feestdag. 

8x schattige foto's van prins Jacques en prinses Gabriella op de nationale feestdag

monaco-tweeling-2015
Op 19 november 2015 maken Jacques en Gabriella hun eerste nationale feestdag mee, in de armen van hun ouders Albert en Charlène.
monaco-tweeling-2016
Een jaar later heeft de tweeling een ware groeispurt gehad. In matching witte jasjes kijken ze in 2016, wederom in de armen van hun ouders, naar het publiek.
monaco-tweeling-2017
In 2017 kijkt de dan tweejarige tweeling zelfstandig naar de festiviteiten. Hun moeder houdt hen nauwlettend in de gaten.
monaco-tweeling-2018
In 2018 heeft prins Jacques zijn eigen militaire speelgoed meegenomen om zichzelf tijdens de parade te vermaken.
monaco-tweeling-2019
In 2019 verveelt de tweeling van Albert en Charlène zich tijdens de parade. Prins Albert lacht er nog even vrolijk bij.
monaco-tweeling-2020
In 2020 is de tweeling erg betrokken bij de nationale feestdag die er door de coronacrisis net wat anders uitziet dan normaal. Prins Jacques draagt zelfs een officieel kostuum en salueert vakkundig naast zijn zusje prinses Gabriella.
monaco-tweeling-2021
In 2021 is prinses Charlène voor het eerst in elf jaar niet bij de nationale feestdag. Haar twee kinderen houden tekeningen omhoog met daarin de boodschap dat ze hun moeder missen.
ANP-458080047
In 2022 pakken prins Jacques en prinses Gabriella uit met schattige kleding in de nationale kleuren van Monaco. De dan zevenjarige tweeling kijkt enthousiast naar de parade.

Wil je op de hoogte blijven van alle commotie rondom de nationale feestdag van Monaco op 19 november? Houd de website van Blauw Bloed dan goed in de gaten voor het laatste nieuws. Nog niet klaar met kijken? Dit zijn de schattigste foto's van de tweeling. 

Foto's: ANP 

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--