Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Update: Prins Harry krijgt Ed Sheeran op bezoek

10 oktober 2019 · Leestijd 2 min

Prins Harry en Ed Sheeran hebben onlangs samengewerkt aan een mysterieus project. Via het officiële Instagramaccount van de hertog van Sussex deelde Harry woensdag een videoclipje waarin de twee samen te zien zijn.

In het clipje klopt Ed aan bij een huis, waarna de Britse prins opendoet. "Hey vriend, hoe gaat het met je?", zegt Ed, terwijl op de achtergrond het volkslied God save the queen te horen is. "Hé vriend, leuk je te zien", is Harry's antwoord. "Het is net alsof ik in de spiegel kijk", grapt de roodharige prins. Daarop vraagt Ed of hij binnen mag komen. Of het filmpje, dat binnen twee uur al meer dan 1 miljoen keer bekeken is, daadwerkelijk is opgenomen bij het huis van de Sussexes is onduidelijk.

Lees verder onder de video.  

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

"Binnenkort beschikbaar... 10 oktober #WMHD", staat er bij de video. De samenwerking heeft waarschijnlijk dan ook te maken World Mental Health Day, de dag waarop wereldwijd aandacht gevraagd wordt voor geestelijke gezondheidszorg. Harry zet zich samen met William, Catherine en Meghan al langer in voor het bespreekbaar maken van psychische problemen, bijvoorbeeld met de campagne Heads Together.

Onthulling

Het mysterieuze project is donderdag onthuld. De prins en de zanger hebben samen een filmpje gemaakt om aandacht te vragen voor geestelijke gezondheid en de organisaties die op dat vlak hulp bieden. In de video is te zien hoe Harry en Ed druk aan het vergaderen zijn over hoe ze kunnen helpen, maar er blijkt een misverstand tussen de twee...

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Hoewel de video humoristisch bedoeld is, eindigt hij wel met een serieuze boodschap. De zanger spreekt de kijkers dan ook rechtstreeks aan, terwijl hij naast de prins op de bank zit. "Jongens, dit is World Mental Health Day. Help elkaar, zorg ervoor dat je vrienden en vreemden letten op mensen die mogelijk in stilte lijden. We doen dit allemaal samen."

Bron: ANP 

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--