Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Pieter promoot Professors op Pad

2 januari 2020 · Leestijd 2 min

Pieter van Vollenhoven heeft donderdag via Twitter opgeroepen deel te nemen aan de natuurfotowedstrijd die is verbonden aan het televisieprogramma Professors op Pad. Dat wordt vrijdagavond weer uitgezonden door Omroep MAX op NPO 2.

Van Vollenhoven is één van de twee professors die het kijkerspubliek meeneemt op een ontdekkingsreis door de natuur. In de komende aflevering is dat de Oosterschelde. Samen met botanicus Joop Schaminée bezoekt hij de plek waar in 1953 de Watersnoodsramp begon met een dijkdoorbraak. Vanuit de Schelphoek worden beide 'profs' meegevoerd naar onder meer de 'onderwatertuinen' in de branding, vlakbij het Watersnoodmuseum. Daar is goed te zien wat er in de Oosterschelde allemaal leeft.

Lees verder onder de tweet.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Foto- en natuurliefhebber Pieter van Vollenhoven, die bijvoorbeeld al jaren met zijn natuurfoto's zorgt voor de kerstkaarten van het Fonds Slachtofferhulp, ziet graag dat de kijkers naar het programma ook worden geïnspireerd om de natuur in te gaan en foto's te maken. "Deze foto's tonen immers onze belangstelling voor de natuur die in deze tijd hard nodig is", aldus Van Vollenhoven in zijn oproep. "Kortom, doe mee!!"

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--