Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Wat droeg Máxima in de maand november?

30 november 2020 · Leestijd 2 min

Dinsdag is het alweer december. Kortom, de hoogste tijd om samen met modejournaliste Josine Droogendijk terug te blikken op de kleding van koningin Máxima in de maand november. Wat viel haar op aan de outfits? Ze vertelt het je in de bovenstaande video.

Maxima_november_4.jpg

De maand november begon met het bezoek van Máxima aan het BovenIJ ziekenhuis in Amsterdam-Noord. Daar droeg ze deze lange jurk met rode, blauwe en beige strepen, die een subtiel ruitjespatroon creëren. Ze maakte de outfit compleet met een zwarte leren handtas en grijze hakken. 

Lees verder onder de foto. 

Voor haar bezoek naar woonzorgpark Willem van den Bergh koos Máxima voor een gele pantalon met top van Natan. De broche van gouden vlinders op haar schouder staat als een glimmend accent. Haar lange geruite jas paste perfect bij haar gele outfit en bij haar koningsblauwe mondkapje, dat ze binnen droeg. 

Lees verder onder de foto's.

Maxima_november_5.jpg

Máxima is niet alleen de koningin van prachtige jurken en pantalons. Ze ziet er ook stijlvol uit in een blouse en een broek, zoals we hier kunnen zien. Ze combineerde een subtiel gouden top van Natan, met een lichtblauwe broek.

Lees verder onder de foto.

We hebben Máxima vaak in het goud deze maand gezien. Voor de uitreiking van de Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs droeg de koningin een lange kleurige patroonrok gecombineerd met een goudkleurige blouse.

Lees verder onder de foto's.

Voor de laatste outfit van Máxima in november zien we de koningin in een antraciete met gele japon en een al eerder gedragen hoed. Volgens Josine heeft Máxima deze hoed al 11 keer gedragen! Dus we kunnen zeggen dat dit accessoire een echte favoriet is, die met vele outfits gecombineerd kan worden. 

Lees verder onder de foto's.

Foto's: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--