Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Verrassend liefdesnieuws over Jordaanse kroonprins Hussein

17 augustus 2022 · Leestijd 2 min

Er hangt veel liefde in de lucht! De koninklijke familie van Jordanië kan zich verheugen op een tweede bruiloft. Koning Abdullah en koningin Rania maken woensdagavond wereldkundig dat hun oudste zoon, kroonprins Hussein (28), gaat trouwen.

Het Jordaanse koningspaar laat weten dat Hussein verloofd is met zijn grote liefde Rajwa Khaled Al-Saif. Wanneer de twee gaan trouwen is niet bekendgemaakt.

De verlovingsceremonie werd gehouden in aanwezigheid van koning Abdullah, koningin Rania en de familie van de aanstaande bruid in de Saoedische hoofdstad Riaad. Rajwa is in deze stad geboren op 28 april 1994. De plechtigheid vond plaats in haar ouderlijk huis.

Koningin Rania schrijft op Instagram dat ze niet had gedacht dat het mogelijk was om zoveel vreugde in haar hart te hebben. "Gefeliciteerd aan mijn oudste prins Hussein en zijn prachtige aanstaande bruid Rajwa". Ook deelt ze enkele foto's van de kersverse verloofden.

Verloving-kroonprins-Hussein-4
Rajwa en prins Hoessein.
Kroonprins-Hussein-verloving-ring
Verloving-kroonprins-Hussein-2
Verloving-kroonprins-Hussein-3
Verloving-kroonprins-Hussein-1
Verloving-kroonprins-Hussein-5

Op 6 juli kondigde het Jordaanse hof de verloving van de oudste dochter van het koningspaar aan. Prinses Iman gaat trouwen met Jameel Alexander Thermiotis.

Foto's: Queen Rania en ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--