Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Vestje Charlotte binnen paar uur uitverkocht

2 mei 2017 · Leestijd 2 min

Het vestje dat de Britse prinses Charlotte draagt op de foto die maandag is vrijgegeven, was na een paar uur uitverkocht. Ter gelegenheid van haar tweede verjaardag, dinsdag, poseerde Charlotte in een geel vestje met blauwe schapen erop van het merk John Lewis.

Vlak nadat Kensington Palace de foto van de peuter vrijgaf, ontstond een run op het vestje. Binnen een paar uur was het kledingstuk volledig uitverkocht. Het is niet de eerste keer dat de Britten kleding die Charlotte of haar oudere broer prins George op officiële foto’s dragen massaal aanschaffen. Een roze vestje dat het prinsesje vorig jaar droeg op de foto’s die werden vrijgegeven voor haar eerste verjaardag, vloog eveneens over de toonbank.

Charlotte-1-jaar_01.jpg

Internationaal

Niet alleen vanuit het Verenigd Koninkrijk was veel vraag naar het vestje, vertelt Emma Davison van Olivier Baby & Kids maandag aan The Telegraph. “Die foto’s hebben geholpen wereldwijd een klantenbestand op te bouwen. Na het verschijnen van de foto’s zagen we onze internationale orders aanzienlijk stijgen, in het bijzonder vanuit Amerika en China.” Het roze vestje is nog steeds het best verkochte item van het kinderkledingmerk. Volgens kenners is het Catherine, hertogin van Cambridge die kiest welke kleding haar kinderen dragen voor officiële foto’s. Zij schiet de kiekjes ook vaak zelf. Ook de foto die maandag is vrijgegeven van Charlotte is gemaakt door Catherine. Het bijna jarige prinsesje poseerde in de tuin van Anmer Hall in Norfolk. Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--